ABCD 467 – Stockholm Diary

Kokonaiskesto: 71:04

17,90 

Kuvaus

Meillä on ilo ja kunnia esitellä teille ensimmäinen yhteinen levymme. Matkasta tuli suunniteltua pidempi, kun covid19 -pandemia siirsi äänitystä vuodella eteenpäin. Levyn syntyhistoria ulottuu kuitenkin kauemmas. Esa-Pekka Salosen Stockholm Diary on ollut suosittu teos jo pitkään. Koska tätä Stockholms Nya Kammarorkesterille tehtyä sävellystä ei ole aiemmin levytetty, sen valinta oli itsestään selvä. Teos myös kuvastaa erinomaisesti KPKO:n ja minun sekä Ruotsin ja Suomen välistä yhteistyötä.

Verklärte Nachtin työstämisessä inspiraationlähteenämme olivat sekä Dehmelin runo että teoksen orkesteri- ja sekstettoversiot. Toivomme teidän lumoutuvan kanssamme Schönbergin kuunloisteen valaisemista rakastavaisista ja heidän fyysisestä ja emotionaalisesta vaelluksestaan läpi yön.

Sally Beamish ilmiselvästi lumoutui Verklärte Nachtista säveltäessään teoksensa Glanz. Se on kiehtova lisä levylle, joka olisi myös voinut saada nimekseen LA Diary: Salonen, Schönberg, Beamish ja Stravinsky ovat kaikki asuneet Los Angelesissa, ja tätä levyä voi pitää salaisena tervehdyksenä toiselta puolen Atlanttia – vapaana rajoituksista, kuten musiikin ja kulttuurin tuleekin olla.

Ensimmäisen yhteisen levyn julkaiseminen sekä yhteistyömme dokumentointi ja juhlistaminen on ollut hyvin antoisaa ja antanut lisäinspiraatiota tuleville musiikillisille seikkailuille. Mutta sitä ennen – nautinnollisia hetkiä tämän levyn parissa!

Malin Broman

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ABCD 467 – Stockholm Diary”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Raidat:

  • Salonen, Esa-Pekka

1Stockholm Dia ry12:35
  • Beamish, Sally

2Glanz5:32
  • Schönberg, Arnold

Verklärte Nacht
3Grave -6:15
4Maito rallentando (bar 100 -J4:58
5A tempo (bar 188 -J3:12
6Adagio (bar 229 -J9:32
7Adagio (bar 370 -J4:26
  • Salonen, Esa-Pekka

8Lachen Verlernt11:41
  • Stravinsky, Igor

Concerto in D
9I Vivace5:58
10II Arioso2:58
11III Rondo3:51